Monday, February 23, 2009

mode ofis - gile keje

salam...

akibat desakan pekerjaan yang amat tinggi maka aku tinggalkan dunia fantasia ini selama 2 minggu.. nie pun jab lagik aku ade miting kat HQ maka harus bergerak pantas ke sana...

highlight of last week sahaja...

16 Feb: sorang lagik anak buah aku telah mengembara ke negeri orang untuk melanjutkan pelajaran... aku taktau exactly kat mane tapi dalam New Zealand.. (nie betul punya New Zealand, bukan kg. new zealand kat Pahang nun ekekeke) alhamdulillah... Manja.. dok sana tuh jangan lupa ALLAH ok.. bile ingat Allah maka secara otomatik kamu pun ingat kat kitorang semua... :D

17 - 19 Feb: aku ke PD untuk berkursus dan mengkursus.. errr betoi ke ayat aku neyh.. lame benorrr rasenye tak sampai ke PD.. tapi takpe.. panjang umur 6-8 Jun nanti datang PD lagik.. (tah2 sebelum tu pun aku dah tecongok kat PD nie.. aiyarrkkkk)

19-22 Feb: balik dari PD.. aku dok umah 4 jam sahaja.. kemudian aku bergerak ke Teluk Sareh untuk anta mak, adik dan 2 girls aku ke kampung.. kol 12:30 pagi (20 Feb) aku gerak ke Penang.. tido dalam kete jerrr sbb nak smpi penang pepagi hari.. semasa di Penang.. aku conduct training untuk AGM n Managers TM Penang.. gegorrr wehhh!!!!!!! tapi alhamdulillah syukur banyak2 kerana feedback dari seniors2 amat memberansangkan!!!!

22 Feb: otw balik ke KL.. aku menempuh hujan yang lebat di kawasan Bukit Merah - Taiping.. di kawasan ini aku berjaya mengelakkan diri dari terjebak dalam eksiden.. aku rase lebih dari 5 kereta yang terlibat.. kalo aku stay lane tengah mmg jahanam belakang kete aku termasuklah harta2 kampeni yang berada di dalam boot... sekali lagik alhamdulillahhhhhhhh....

23 Feb: aku kerja seperti sediakala.. orang dok cakap amik cuti travelling day.. bagi aku takpelah dulu.. selagi ada daya untuk kerja.. datang jelah seperti biasa... we do things for greater purposes... we are creating the legacy for future generations..!!

3 comments:

AbuQais said...

bila nak apdet?

Aidilangelo said...

alhamdulillah.. slamat mike..

suke ayat last tuh..

a reason to live, is a reason to fight for another day! yeah! :)

Apai said...

Salam Achang, makluman dari ALUMNI SIS 92-96. Kita akan adakan Program Percutian Keluarga ALUMNI SIS 92-96 pada 24-26 April 2009 di Bukit Merah Laketown Resort. Harap kali ni ko akan join. Permintaan dari kawan-kawan lama yang dah lama tak jumpa ko. Bila lagi nak jumpa kawan-kawan. Apa2 hal email saya untuk maklumat lanjut.